Het bedrijf

Autobedrijf Smid is 1 november 2010 van start gegaan als voortzetting van Autobedrijf Lesman, al decennia lang een begrip in Menterwolde en verre omstreken. Wim Smid is het nieuwe gezicht op de vertrouwde locatie aan de Hereweg 115 te Meeden.

 

Ervaren autotechnicus

Wim is na zijn studie monteur motorvoertuigen en APK-keurmeester 15 jaar werkzaam geweest als monteur van personenauto’s, waarvan de laatste jaren als werkplaats chef bij diverse autobedrijven en merk dealers in Groningen en Drenthe. Autobedrijf Smid repareert alle merken auto’s en kan door het gebruik van moderne diagnose apparatuur en uitgebreide know-how de juiste service bieden. In onze moderne werkplaats zijn wij u graag van dienst voor reparatie of onderhoud van uw auto.

 

Auto verkoop, occasions

Neem ook eens een kijkje in onze showroom. Hier vindt u een gevarieerde en wisselde selectie auto’s van diverse merken. Mocht uw toekomstige auto niet in onze showroom staan? Wij helpen graag met het zoeken naar uw droomauto. Door de jarenlange ervaring in de autotechniek hebben wij een goed netwerk om altijd een mooie maar vooral goed onderhouden occasion te vinden tegen een scherpe prijs en voordat u ons bedrijf verlaat wordt de auto nagelopen en gecontroleerd in onze werkplaats.