Werkplaats

Onze ruime werkplaats beschikt over de modernste apparatuur voor het vakkundig en spoedig afhandelen van al uw reparaties. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en een uitstekende service. Betrouwbaarheid en kennis staan bij Autobedrijf Smid dan ook hoog in het vaandel.

 

Het is voor ons belangrijk dat u zonder zorgen kunt kunt genieten van uw mobiliteit. Om te voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan, adviseren wij u daarom tijdig preventief onderhoud te laten plegen door monteurs die hun vak verstaan. Technische ontwikkelingen gaan snel, daarom is onze werkplaats uitgerust met de modernste diagnose apparatuur van vandaag. 

 

Onderhoud

Veel jonge auto’s geven het benodigde onderhoud aan op de service interval display. Wij adviseren in de regel het ene jaar een kleine onderhoudsbeurt en het jaar daaropvolgend een grote onderhoudsbeurt, eventueel gekoppeld aan een APK. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze receptie, bereikbaar onder het telefoonnummer 0598-616959. U kunt nu ook 24 uur per dag online offertes aanvragen en afspraken maken.