Banden

Wilt u een persoonlijk advies over de juiste banden voor uw auto? Komt u even met uw auto bij ons langs in Meeden. Een afspraak maken is niet nodig. Wij kunnen u adviseren welke banden geschikt zijn voor u en uw auto. Of het nu gaat om autobanden voor personenauto’s, 4×4 banden of banden voor lichte bedrijfsauto’s, wij bieden u een ruime keuze.

 

Voor alle seizoenen bieden wij u de juiste band van grote merken als Michelin, Pirelli, Vredestein, Continental en vele andere. Alle banden die wij leveren zijn nieuw en van de meest recente productie. De banden zijn opgeslagen in grote distributiecentra met speciale klimaatbeheersing. Hierdoor is de kwaliteit altijd optimaal.

Wij wisselen voordelig uw winterbanden. Geen zin deze banden zelf of te slaan? Wij kunnen uw banden tegen geringe vergoeding opslaan in onze garage. Uiteraard behoeden wij ook uw zomerbanden graag voor een koude winter.

 

Winterbanden

Winterbanden hebben de laatste jaren sterk aan populairiteit gewonnen. Wisselende weersomstandigheden vragen om passende banden. Niet voor niets is de winterband in Duitsland verplicht. Het verschil met zomerbanden zit in de samenstelling van het rubber. Deze samenstelling is afgestemd op lagere temperaturen. Dalende temperaturen maken het rubber van uw autoband harder. Winterbanden blijven in tegenstelling tot zomerbanden ook bij winterse omstandigen flexibel. Naast het optimaliseren van de veiligheid profiteert u van een comfortabelere wegligging.