Onderhoud

Veilig in alle seizoenen

Bij het reguliere onderhoud van uw auto gaat onze aandacht uit naar de veiligheid. Wij controleren uw voertuig op eventuele storingen en testen vitale onderdelen. Wij adviseren in de regel het ene jaar een kleine onderhoudsbeurt en het jaar daaropvolgend een grote onderhoudsbeurt.

Uiteraard vormen de vloeistoffen, waaronder olie, een voornaam aandachtspunt. Om de extremen van de winter en zomer te weerstaan is een optimale smering van de motor en remmen van groot belang. Uiteraard kunt u ook voor een volledige airo-onderhoudsbeurt terecht.

 

Zomer- of wintercheck

In de zomer is de auto voor veel mensen het vervoermiddel naar de vakantiebestemming. Eventuele mankementen aan uw auto kunnen tijdens de vakantie onaangename verrassingen veroorzaken. Autobedrijf Smid controleert uw auto graag voor een zorgeloze reis.

Ook in de winter vormen extreme weersomstandigheden veelal de oorzaak van problemen in het verkeer. Het is dan ook essentieel dat uw auto voorbereid is op lage temperaturen en een verraderlijk wegdek. U kunt bij ons onder andere terecht voor de montage van (winter)banden en vloeistoffen-controle.

Laat uw voertuig seizoen- en vakantieklaar maken en maak vandaag nog een afspraak.