Trekhaken met montage in Meeden

De voordeligste trekhaken in Meeden. Het grootste assortiment trekhaken. De beste merken, razendsnel en vakkundig gemonteerd.

Offerte aanvragen

Om zo transparant mogelijk te zijn bieden wij de mogelijkheid zelf een offerte te maken en online de afspraak te maken.

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. Om een goede werking te garanderen heeft het airco-systeem onderhoud nodig.

APK

Tijdens de jaarlijkse APK keuring, voert autobedrijf Smidt een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Banden

Banden zijn essentieel voor het contact met de weg en de wegligging van de auto. Goed profiel en de juiste spanning is van groot belang.

Opslag winterbanden en zomerbanden

Na een seizoenswissel kan u bij Autocrew terecht voor een gespecialiseerde en deskundige opslag van uw winter- of zomerbanden.

Onderhoud

Autobedrijf Smid Meeden garandeert een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Bedrijfwagens

Ook bent u bij ons in Meeden van harte welkom met uw bedrijfswagen. Klik hieronder voor meer informatie.

Uitlijnen

Uitlijnen voorkomt schuin afsluiten van banden, verbeterd de wegligging en zorgt voor lager brandstofverbruik.

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

AutoCrew Pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kan u altijd rekenen op een snellen en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.

Schade

Met een klein krasje of een grote deuk weet je AutoCrewgarage wel raad. Onze monteurs zorgen dat je auto er snel weer uitziet zoals hij was.

Ruitreparatie en -vervanging

Ook voor ruitreparatie en -vervanging kunt u rekenen op uw AutoCrew-garage. Wij kijken na of uw ruit gerepareerd kan worden of zorgen voor een nieuwe.

Ruitenwissers van Bosch

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor uw veiligheid. Controleer daarom regelmatig uw ruitenwissers!

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.